diumenge, 18 de setembre del 2011

Finalista als Premis Blocs Catalunya 2011

Em plau comunicar-vos que, una vegada finalitzat el procés de votació popular dels Premis Bloc Catalunya 2011, convocats per la Societat de Tecnologia i Coneixement (STIC.CAT), el bloc de la serp blanca ha estat seleccionat com a finalista en la categoria temàtica de literatura. 

Podeu consultar en aquest enllaç la relació de blocs seleccionats com a finalistes en les diferents temàtiques i categories. 

En nom de la serp blanca, moltes gràcies a tots els qui ens heu votat!

2 comentaris:

  1. M’alegra molt aquesta notícia. He fet una ullada als finalistes de “blocs professionals finalistes” en la categoria de literatura i, realment , em semblen ben diferents al teu. No m’agrada gens el de la santa culpa, que pretén donar publicitat al seu llibre i resulta molt monotemàtic. L’altre, un poc va en la mateixa línia de propaganda i divulgació personal, en aquest cas de l’autora-poetessa.
    El teu treball mereix un doble reconeixement, per una banda la finalitat didàctica i de suport a les classes de literatura universal, i per una altra les aportacions personals al voltant del món literari i de la literatura en general.
    Moltes felicitats pel teu blog i moltes gràcies pels teus escrits.
    Esperem la pàgina web!

    ResponElimina
  2. Mercè, ets molt amable. Moltes gràcies, de veres. Però no has d'esperar la pàgina web. Des de dilluns passat que ja està oberta. Clica en la imatge de la xiqueta adormida sobre el llibre de la columna lateral.

    ResponElimina