diumenge, 2 d’octubre del 2011

la serp blanca, Premi Blocs Catalunya 2011


Ahir, en un acte celebrat a la Seu d’Urgell, es van lliurar els premis Blocs Catalunya 2011 i el bloc de la serp blanca va guanyar el premi de literatura (Premi Lletra UOC) per a blocs professionals. Al web d’STIC.CAT hi ha la relació de tots els premiats. 

Com us podeu imaginar, estic molt content. A més de felicitar els guanyadors i la resta de participants, vull donar les gràcies a tots els entusiastes seguidors i seguidores de la serp blanca que han fet possible amb el seu suport aquesta distinció.

6 comentaris:

  1. felicitats Enric!!!!

    Jo et vaig votar i sóc una seguidora devota del teu bloc . A més a més, el recomane a tot el món que li agrade la literatura. Un bes. Carme López

    ResponElimina
  2. enhorabona! Tens seguidors (i més encara seguidores, fans i tifossi (no violents) entre els quals m'incloc. Fas un treball impagable. Juanjo.

    ResponElimina
  3. La meva enhorabona pel blog i pel premi. Ànims i endavant!

    ResponElimina
  4. Felicitats Enric!

    Ha estat més alegria que sorpresa ja que era previsible el premi: al teu treball hi ha molta intel·ligència, preparació, dedicació i perfeccionisme...és molt bo per a imitar i/o copiar. El meu alumnat de 2n de batxillerat està cansat de sentir-m'ho dir.

    ResponElimina
  5. Enhorabona!! Me n'alegro molt! El bog és genial i és mereix el premi. Espero poder seguir la serp blanca durant molt més temps. :)

    ResponElimina
  6. Enhorabona Enric!

    Quin orgull dona saber-ho, ja que els alumnes de literatura universal vam poder formar part i aportar la nostra petita contribució quan vas començar el blog :)

    Espere que continue aixi de be durant molt de temps.


    Miquel Hernández Évole.

    ResponElimina