dimarts, 7 d’octubre del 2014

Lluís Agustí, director de l’Escola de Llibreria, escriu una ressenya sobre «Un son profund»



Lluís Agustí ha publicat en el blog Escola de Llibreria una ressenya sobre Un son profund. Dietari d’un curs de literatura universal. Podeu llegir-la clicant-ne l’enllaç.

L’Escola de Llibreria va ser creada el 2012 pel Gremi de Llibreters de Catalunya i la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona. El seu objectiu és oferir una proposta formativa i de capacitació a llibreters en actiu i a totes aquelles persones que volen dedicar-se professionalment al món de la llibreria. 

En aquesta Escola es pot cursar el diploma de postgrau de Llibreria. El diploma ofereix coneixements relacionats amb el negoci de la llibreria, el marc legal, administratiu i comptable, els aspectes tecnològics de la producció, la distribució i el circuit del llibre (imprès i digital), el sector econòmic i les estratègies empresarials i de màrqueting, la gestió de la llibreria quant al fons, la presentació i l'atenció al client, així com tots els recursos d'informació i localització bibliogràfica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada