dimecres, 13 de setembre del 2023

Les notes de lectura de Jèssica Roca sobre el «Diari 1965-1977» de Josep Iborra (i 3)


Jèssica Roca ha publicat avui en el seu blog l’últim recull de les notes de lectura que ha escrit sobre el Diari 1965-1977 de Josep Iborra. En una d’aquestes notes escriu que «una de les coses que em captiven d’ell com a crític és que quan entra en un tema sobre literatura, les referències a autors que giren entorn de la qüestió de què parla són enormes, però el més extraordinari és que fa l'efecte d'escriure-ho de memòria. A raig. Com aquell qui està tan impregnat del tema que ho deixa anar després d'un dinar, fent la sobretaula. El fet, a més, d'haver estat anotades a mà i guardades en llibretes sense publicar, aquestes notes, m'ho fa pensar encara més. Em fa la sensació que avui no queden escriptors així».

Podeu llegir aquesta entrada completa fent clic en el següent enllaç: darreres notes de la meva lectura del diari 1965-1977 del josep iborra

A més, ací teniu el vídeo que acompanya aquesta entrada, en què Jèssica Roca ens comenta de viva veu l’experiència que li ha representat la lectura d’aquest diari:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada